Ultimele Comentarii

gradinite bucuresti, gradinite particulare

Sustinem

Gradinite Bucuresti
gradinite bucuresti
gradinite bucuresti
Gradinite Bucuresti
Gradinite Bucuresti
Gradinite Bucuresti
Gradinite Bucuresti, Gradinite Particulare
Articole
Incepe Festivalul International „Teatru, Strada Si Copil” Editia a 4-a PDF Imprimare Email
( 0 Voturi )
Luni, 01 Iunie 2015 10:29

INCEPE FESTIVALUL INTERNATIONAL „TEATRU, STRADA SI COPIL” EDITIA a 4-a

29 MAI - 3 IUNIE 2015, BUCURESTI

Teatrul Țăndărică anunță începerea Festivalului Internațional „Teatru, Stradă și Copil”, ediția a 4-a și, odată cu el, declară deschisă Stagiunea de Vară.
Organizat de Teatrul Ţăndărică, cu sprijinul Primăriei Municipiului Bucureşti și al Consiliului General al Municipiului București, sub egida ASSITEJ Internațional,  prima parte a Festivalului Internațional „Teatru, Stradă și Copil” se va desfășura în perioada 29 mai - 3 iunie 2015, în cadrul Stagiunii de Vară care a început în 22 mai.
Scopul Festivalului Internațional „Teatru, Stradă și Copil” este acela de a facilita accesul copiilor la spectacole, motiv pentru care Teatrul Itinerant Țăndărică se va afla, pe toată perioada verii, în cele mai importante parcuri din București. Așadar, începând din 29 mai până în 14 iunie se vor juca spectacole de teatru în Parcul Alexandru Ioan Cuza (Aleea cu Platani, intrarea din Liviu Rebreanu). Mai mult, pe toată perioada Stagiunii de vară, printr-un parteneriat cu Direcția Generală de Asistență Socială a Municipiului București, câte 50 de copii din centre de plasament vor beneficia de intrare gratuită la fiecare reprezentație de la Teatrul Itinerant.
Timp de 6 zile, Festivalul Internațional „Teatru, Stradă și Copil”  va aduce o mare bucurie copiilor și părinților din București, care vor putea viziona o gamă diversificată de spectacole atât ale Teatrului de Animație Țăndărică cât și ale teatrelor și companiilor de profil din întreaga țară (Teatrul Bacovia - Bacău, Teatrul de Păpuși Puck - Cluj-Napoca, Compania MAG - București, Teatrul Așchiuță - Pitești, Miniartshow by Ioana Ginghină - București).
În perioada 29 mai - 3 iunie, vor putea fi vizionate în cadrul festivalului spectacole interactive precum „Ursul păcălit de vulpe” şi „Ridichea uriaşă” ale Teatrului de Animație Țăndărică, ce păstrează firul clasic al naraţiunii, dar îi invită pe micii spectatori (+3 ani) să participe la construirea LIVE a acestor poveşti pline de lecţii de viaţă, precum și spectacole cu scenarii și muzică originală cum ar fi “Cântec pentru Tisha” al Companiei Miniartshow și multe alte spectacole minunate:

VINERI, 29.05
ora 10:00, Teatrul Itinerant Țăndărică - Parcul Al. I. Cuza
RIDICHEA URIAȘĂ
ora 10, Teatrul de Animație Țăndărică - Sala Lahovari
PUNGUȚA CU DOI BANI

SÂMBĂTĂ, 30.05
ora 11, Teatrul Itinerant Țăndărică - Parcul Al. I. Cuza
REGELE MINCINOȘILOR, Teatrul Bacovia, Secțiunea Teatrul de Animație, Bacău
ora 11, Teatrul de Animație Țăndărică - Sala Lahovari
PĂCALĂ
ora 18, Teatrul de Animație Țăndarică - Teatrul de pe Teatru
CENUȘĂREASA, Compania MAG

DUMINICĂ, 31.05
orele 10 și 12, Teatrul Itinerant Țăndărică - Parcul Al. I. Cuza
CAPRA CU TREI IEZI
ora 11, Teatrul de Animație Țăndarică - Sala Lahovari
PRINȚESA ȘI BROSCOIUL
ora 12, Teatrul de Animație Țăndarică - Studio Animart
URSUL PĂCĂLIT DE VULPE
ora 18, Teatrul de Animație Țăndarică - Teatrul de pe Teatru
RIDICHEA URIAȘĂ

LUNI, 1.06
ora 10, Teatrul Itinerant Țăndărică - Parcul Al. I. Cuza
RIDICHEA URIAȘĂ
ora 10, Teatrul de Animație Țăndarică - Sala Lahovari
FRUMOASA DIN PĂDUREA ADORMITĂ
ora 11, Grand Cinema and More – Mall Băneasa
PUNGUȚA CU DOI BANI
ora 18, Teatrul de Animație Țăndarică - Teatrul de pe Teatru
URSUL PĂCĂLIT DE VULPE

MARȚI, 2.06
ora 11, Teatrul Itinerant Țăndărică - Parcul Al. I Cuza
ALBA CA ZĂPADA, Teatrul Așchiuță, Pitești
ora 10, Teatrul de Animație Țăndarică - Sala Lahovari
CÂNTEC PENTRU TISHA - Miniartshow by Ioana Ginghină

MIERCURI, 3.06
ora 10, Teatrul Itinerant Țăndărică - Parcul Al. I Cuza
VASILACHE ȘI MĂRIOARA, Teatrul de Păpuși Puck, Cluj-Napoca
ora 10, Teatrul de Animație Țăndarică - Sala Lahovari
PINOCCHIO

Mai multe detalii despre spectacolele din Festival le puteți găsi pe site-ul Teatrului de Animație Țăndărică: https://www.teatrultandarica.ro/
Rezervări bilete: ONLINE sau la 021.315.23.77

Teatrul Itinerant Țăndărică – Parcul Al. I. Cuza (Aleea cu Platani, intrarea din Liviu Rebreanu)  Sala Lahovari – Str. Eremia Grigorescu, nr. 24
Studio Animart - Str. Eremia Grigorescu, nr. 24, etaj 4
Teatrul de pe Teatru - Str. Eremia Grigorescu, nr. 24, etaj 5
Grand Cinema and More - Mall Băneasa, Șoseaua București - Ploiești, 42D
 
Targul de iarna InSPE PDF Imprimare Email
( 0 Voturi )
Luni, 05 Ianuarie 2015 23:16

Zilele trecute, ciocolata calda se putea gasi din abundenta, copiii cantau, decoratiunile de Craciun erau expuse iar gogosile erau devorate.

Este vorba, desigur, de Targul de Iarna de la InSPE! Pentru prima data acest targ a avut loc in “balonul” cel nou de la InSPE, copiii impreuna cu parintii s-au simtit foarte bine si au strans o suma de bani considerabila.

Asociatia de Parinti a strans 2200 RON in urma vanzarii de mancare, bauturi si a calendarului scolii iar copiii au strans 2299 RON din vanzarea decoratiunilor create de ei insisi. Decoratiunile au fost diverse si foarte interesante, incepand de la oameni de zapada din bezele si jucarii moi pana la magneti pentru frigider si rame foto.

A fost o atmosfera fantastica inca de dimineata deoarece copiii au putut fi alaturi de prietenii lor iar parintii au stat de vorba unii cu altii. Copiii au oferit un spectacol superb cantand cantece de Craciun in trei limbi diferite: franceza, spaniola si romana. Tot ei au avut parte de o serie de jocuri distractive . Am avut de asemenea placerea sa-l avem printre noi pe Anthony Frost, cu o colectie de carti deosebite, oferite spre vanzare parintilor si copiilor. Mai mult decat atat, a fost prezenta si Asociatia PAVEL, care a facut un lucru minunat stand de vorba cu copiii nostri si povestindu-le despre copiii orfani.

In concluzie, Targul de Iarna 2014 de la InSPE a fost un mare succes iar toata lumea a plecat la final cu zambetul pe buze, asteptand cu nerabdare Sarbatorile.

 
Antonia a incins atmosfera la petrecerea de 20 de ani a InSPE PDF Imprimare Email
( 0 Voturi )
Luni, 01 Decembrie 2014 21:37

Cele mai frumoase momente din viață au nevoie de un soundtrack pe măsură. Conștienți de acest lucru, cei de la InSPE (International School for Primary Education) și-au celebrat, recent, cele două decenii de existență - și excelență - în educație, printr-un show de zile mari, la care s-a cântat, s-a dansat și s-a petrecut așa cum se cuvine pentru a celebra un moment de colecție.

Petrecerea care a marcat cei 20 de ani ai instituției private de învățământ a avut loc la PressHouse Ballroom, bucurându-se de prezența unor invitați de seamă. Și pentru că InSPE face artă din educație, era normal ca printre oaspeții săi să fie tot niște artiști: Bibi, o starletă pentru viitor în muzică, Amna și - marea surpriză a serii - Antonia, una dintre cele mai în vogă cântărețe ale momentului în România.

Prezența electrizantă a Antoniei s-a făcut simțită instantaneu, melodiile sale inspirând acel “feel good factor” reprezentativ pentru InSPE, și oferindu-le motive de veselie nu doar copiilor, ci și părinților și profesorilor prezenți la aniversare, una onorată și de fosta campioană olimpică la înot Camelia Potec.

La finalul show-ului, “piperat” cu îmbrățișări, chicote, baloane colorate și desene ale elevilor de la InSPE, create special pentru ocazie, Antonia a fost “asaltată” de micuții admiratori, petrecând peste 30 de minute cu aceștia pentru poze și autografe, dovadă că petrecerea organizată de InSPE a fost un succes fulminant.

De la un party atât de reușit, care a marcat 20 de ani de viață ai uneia dintre școlile private de elită din București, nu puteau lipsi tortul și șampania pentru copii, care au completat meniul unei seri de excepție, ce a adus prietenii împreună. La 20 de ani, InSPE are de partea ei tinerețea și ambiții mari pentru viitor. Unul care, judecând după generațiile de elită pe care le-a format, se anunță cât se poate de spectaculos.

Despre InSPE

Apărută în 1994 sub denumirea de Grădinița Internațională (International Nursery School), instituția privată de învățământ și-a propus să furnizeze educație de calitate în limba engleză copiilor din comunitatea de expați din București. Un an mai târziu, școala s-a mutat în “Satul Francez”, acolo unde a petrecut un deceniu de succes.
Dezvoltarea continuă, creșterea numărului de cursanți și diversificarea acestora au determinat mutarea într-un nou sediu, în 2004, și trecerea la denumirea actuală (International School for Primary Education), pentru a evidenția noul statut de Grădiniță și Școală Primară.
Cu facilități la standarde ultra moderne, îmbunătățite constant, profesori de elită și o programă inovatoare, care pune accent pe interactivitate și o experiență holistică, InSPE este cea mai bună alegere pentru viitorul copiilor Dvs..

Pentru mai multe detalii, vizitați: www.inspe.ro

 
InSPE celebreaza 20 de ani de excelenta in educatie PDF Imprimare Email
( 0 Voturi )
Duminică, 02 Noiembrie 2014 23:21

Se spune ca “Pentru a avea longevitate, trebuie sa evoluezi.”, iar InSPE este cel mai bun exemplu. In 2014, Scoala Internationala pentru Educatie Primara celebreaza doua decenii de existenta, in care a evoluat constant, schimband pe parcurs, pentru totdeauna, peisajul educational din Romania.

Inceputurile InSPE pot fi decelate in 1994, cand un grup de parinti a pus bazele unei organizatii non-profit, care isi propunea sa furnizeze educatie de calitate in limba engleza copiilor din comunitatea de expati din Bucuresti. Ea a fost denumita Gradinita Internationala (International Nursery School), iar succesul sau imediat a determinat necesitatea unui nou sediu.
In anul urmator, scoala s-a mutat in “Satul Francez”, bucurandu-se de o decada perfecta si de tot mai multa apreciere printre institutiile educationale de elita din Bucuresti. In 2004, numarul de copii de pe lista de asteptare si cererile parintilor de a furniza educatie pana la varsta de 11 ani au deschis un nou capitol in istoria scolii: mutarea intr-un edificiu construit
Educatie Primara
special, si redenumirea. Pe 1 septembrie 2009, scoala si-a schimbat numele in InSPE, pentru a-si evidentia statutul de Gradinita si Scoala Primara.

De atunci, InSPE a crescut fara intrerupere, atat numeric, cat si in facilitati si in prestanta. Au fost create noi sali de clasa si sali pentru profesori, oferind cele mai bune conditii pentru elevi si pentru educatorii lor. Zona de joaca a fost de asemenea redezvoltata si dotata cu noi echipamente. Septembrie 2013 a marcat alt moment important in istoria InSPE, numarul crescand de elevi ducand si la cresterea numarului de clase din Primary 1, la doua, in premiera. Patru luni mai tarziu, in ianuarie 2014, InSPE si-a continuat dezvoltarea, cu inaugurarea unei noi cladiri, opusa scolii principale, ce cuprinde mai multe sali de clasa, o a doua camera cu destinatie generala, doua birouri administrative si un birou medical.

Pe langa evolutia sa materiala continua, ceea ce a permis scolii noastre sa infloreasca de-a lungul acestor doua decenii a fost viziunea unica a InSPE si credinta ca elevii pot invata mai bine atunci cand sunt implicati activ in procesul de invatare. Programa de la InSPE este gandita astfel incat sa permita fiecarui elev sa se dezvolte complet in viata, sa aiba abilitati de invatare, sa fie un individ increzator, un cetatean responsabil si sa contribuie efectiv in societate. Abordarea noastra “holistica” inseamna ca suntem interesati sa implicam si sa dezvoltam intreaga personalitate, punand la dispozitie un mediu cu multe provocari, in care copiii sunt incurajati sa exploreze si sa-si dezvolte curiozitatea naturala fata de oameni, locuri si lumea din jurul lor.

InSPE este un leagan al experientei, pozitivitatii si creativitatii, dandu-le elevilor nostri ocazia sa aprecieze diferentele si toleranta, sa isi dezvolte abilitatile prin invatare activa, asigurandu-se in acelasi timp ca la baza invatarii sunt cooperarea, dar si distractia.

Ceea ce a furnizat InSPE in acesti 20 de ani, cu imens succes, este o alternativa la educatia clasica, de stat. InSPE este despre a le oferi copiilor nostri cea mai buna educatie, despre a le da uneltele ideale pentru a reusi in viata, prin Programa pentru Excelenta. Acesta este predata in scoala si datorita abordarii ei pragmatice, copiii dobandesc abilitatile necesare si experienta care ii ajuta sa se pregateasca pentru viitorul lor.

Privind inapoi, cea mai mare realizare a noastra sunt absolventii nostri, care au devenit nu doar indivizi increzatori, de succes, cetateni responsabili, care contribuie in comunitate ci, peste toate, sunt fiinte pline de umanitate si empatie.

Inchinam azi pentru invatarea continua - si pentru inca 20 de ani de excelenta in educatie!
Pentru mai multe detalii, vizitati: www.inspe.ro
 
Cum sa facem din mersul la olita un succes, acasa si la scoala PDF Imprimare Email
( 0 Voturi )
Joi, 23 Octombrie 2014 20:00

Mersul la olita este o borna majora - si un moment dificil - nu doar in viata copiilor, ci si in viata parintilor. Prin urmare, a folosi o rutina similara atat acasa cat si la scoala poate usura dificultatile asociate cu procesul de invatare a copilului in folosirea mai rapida a toaletei.

Mersul la olita intervine intr-o perioada cand copilul arata semne de independenta crescuta. El este mult mai usor cand copiii au doi ani sau peste aceasta varsta. Mersul la olita este virtual imposibil pentru un copil sub 18 luni, deoarece sfincterele (muschii) vezicii urinare si intestinelor nu sunt inca sub controlul sau. La acea varsta, este posibil ca ei sa fie deja parte a unui program educational. Asadar, a intreba despre felul in care gradinita copilului Dvs. abordeaza mersul la olita, este mereu o idee inspirata. Discutati aceasta politica cu conducerea, si asigurati-va ca ea corespunde metodelor folosite acasa. De ce este acest lucru critic pentru bunastarea copilului Dvs.?

Raspunsul la aceasta intrebare este foarte simplu. Daca mersul la olita este tratat diferit la scoala si acasa, acest lucru il va deruta pe micut, cauzandu-i disconfort si nascand conflicte intre casa si scoala, in legatura cu la mersul la olita. Uneori, parintii si profesionistii ingrijirii prescolare nu sunt de acord cu privire la timpul potrivit, sau practicile mersului la olita. Comunicarea este cheia aici. Stati linistiti - cei mai multi educatori si cele mai multe gradinite isi doresc sa va ajute copiii sa se obisnuiasca cu mersul la olita. Ascultati-le mereu opiniile, deoarece ele au la baza o experienta educationala bogata.

Citeste mai departe pe www.inspe.ro
 
<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

Pagina 1 din 44
gradinita bucuresti, gradinite bucuresti
Gradinite Bucuresti
Talente de Nazdravani
gradinite bucuresti, gradinite particulare
gradinite bucuresti, gradinite particulare
gradinite bucuresti, gradinite particulare
listagradinite gradinite bucuresti

Continutul acestui site nu poate fi reprodus, integral sau partial, fara acordul scris al GradiniteBucuresti.com. Incalcarea prevederilor copyrightului este reglementata de Legea nr.8/1996. Informatiile de pe site au caracter orientativ si neoficial. Nici o raspundere nu este asumata de www.GradiniteBucuresti.com cu privire la: valabilitatea si corectitudinea informatiilor de pe site, acreditarea / abilitarea / recunoasterea institutiilor prezentate. Va rugam a verifica / contacta institutiile (sau organizatiile corespunzatoare) si alte surse corespunzatoare pentru informatii corecte si valabile.