Ultimele Comentarii

gradinite bucuresti, gradinite particulare

Sustinem

Gradinite Bucuresti
gradinite bucuresti
gradinite bucuresti
Gradinite Bucuresti
Gradinite Bucuresti
Gradinite Bucuresti
Gradinite Bucuresti, Gradinite Particulare
Avantajele de a fi bilingv PDF Imprimare Email
( 0 Voturi )
Joi, 23 Octombrie 2014 19:32
Gradinite Bucuresti Particulare

A vorbi doua (sau mai multe) limbi a devenit extrem de important si de folositor in lumea noastra globalizata. Iar cu cat procesul de invatare a unei limbi straine incepe mai repede, cu atat mai bine. Asta deoarece copiii sunt precum un burete: absorb superb informatia in primii lor ani, si au capacitatea mentala de a invata mai mult de o limba straina.

Avantajele evidente la a fi bilingv sunt ca poti conversa cu mai multi oameni de pe glob si ca iti largesti orizonturile, dar si ca ai sanse mai mari de angajare.

Acestea nu sunt insa singurele beneficii. In primul rand, a fi bilingv te face mai destept. Studiile au aratat ca elevii bilingvi, in general, ii depasesc in materie de rezultate academice si obtin note mai bune la examenele de admitere decat cei care vorbesc doar limba materna. Studiile mai arata si ca a vorbi doua limbi este o forma de antrenament al creierului. A vorbi doua limbi schimba profund creierul si felul in care sistemul nervos raspunde la sunet, tinand creierul activ si alert. Cei care sunt fluenti in mai mult de o limba tind sa raspunda mai repede decat ceilalti, si se concentreaza mai bine.

Citeste mai departe pe www.inspe.ro

 Trimite aceasta pagina mai departe...
Reddit! Del.icio.us! Mixx! Free and Open Source Software News Google! Live! Facebook! StumbleUpon! TwitThis
Ultima actualizare în Joi, 23 Octombrie 2014 19:36
 

Adaugă comentariu

Mesajele de reclama ale gradinitelor vor fi sterse automat !
Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către redactori. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. De asemenea, pentru o mai bună comunicare, vă rugăm să oferiţi o adresă de mail validă. Vă mulţumim!


Codul de securitate
Actualizează

gradinita bucuresti, gradinite bucuresti
Gradinite Bucuresti
Talente de Nazdravani
gradinite bucuresti, gradinite particulare
gradinite bucuresti, gradinite particulare
gradinite bucuresti, gradinite particulare
listagradinite gradinite bucuresti

Continutul acestui site nu poate fi reprodus, integral sau partial, fara acordul scris al GradiniteBucuresti.com. Incalcarea prevederilor copyrightului este reglementata de Legea nr.8/1996. Informatiile de pe site au caracter orientativ si neoficial. Nici o raspundere nu este asumata de www.GradiniteBucuresti.com cu privire la: valabilitatea si corectitudinea informatiilor de pe site, acreditarea / abilitarea / recunoasterea institutiilor prezentate. Va rugam a verifica / contacta institutiile (sau organizatiile corespunzatoare) si alte surse corespunzatoare pentru informatii corecte si valabile.