Ultimele Comentarii

gradinite bucuresti, gradinite particulare

Sustinem

Gradinite Bucuresti
gradinite bucuresti
gradinite bucuresti
Gradinite Bucuresti
Gradinite Bucuresti
Gradinite Bucuresti
Gradinite Bucuresti, Gradinite Particulare
De ce educatia timpurie este cheia succesului in viata PDF Imprimare Email
( 0 Voturi )
Joi, 23 Octombrie 2014 19:25
Gradinite Bucuresti Particulare

“Educatia este cea mai puternica arma pe care o poti folosi pentru a schimba lumea.”, a spus Nelson Mandela. Educatia timpurie, in particular, modeleaza dezvoltarea si viitorul unui copil. Studiile efectuate in domeniul educatiei au aratat ca primii ani de dezvoltare a unui copil sunt si cei esentiali. La varsta de trei ani, de pilda, creierul copiilor atinge un varf in retinerea de noi informatii. Cu toate acestea, nu toate sistemele educative din lume tin cont de acest fapt si nici nu hranesc receptivitatea copiilor la o varsta frageda.

Astazi, stim ca a vedea lucruri noi, a auzi sunete noi si a recepta informatie noua este vital in formarea de cai neuronale active.

Intrucat copilaria, si in special cea timpurie, inseamna invatare intr-un ritm rapid, acestia sunt anii cand un copil ar trebui angrenat cel mai mult in invatare. Copiii au nevoie de atentia noastra si de cei mai buni profesori, si metode de predare, pe care le pot avea!85% din ceea ce suntem - intelect, personalitate, abilitati sociale - se dezvolta pana la varsta de 5 ani.

Citeste mai departe pe www.inspe.roTrimite aceasta pagina mai departe...
Reddit! Del.icio.us! Mixx! Free and Open Source Software News Google! Live! Facebook! StumbleUpon! TwitThis
Ultima actualizare în Joi, 23 Octombrie 2014 19:30
 

Adaugă comentariu

Mesajele de reclama ale gradinitelor vor fi sterse automat !
Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către redactori. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. De asemenea, pentru o mai bună comunicare, vă rugăm să oferiţi o adresă de mail validă. Vă mulţumim!


Codul de securitate
Actualizează

gradinita bucuresti, gradinite bucuresti
Gradinite Bucuresti
Talente de Nazdravani
gradinite bucuresti, gradinite particulare
gradinite bucuresti, gradinite particulare
gradinite bucuresti, gradinite particulare
listagradinite gradinite bucuresti

Continutul acestui site nu poate fi reprodus, integral sau partial, fara acordul scris al GradiniteBucuresti.com. Incalcarea prevederilor copyrightului este reglementata de Legea nr.8/1996. Informatiile de pe site au caracter orientativ si neoficial. Nici o raspundere nu este asumata de www.GradiniteBucuresti.com cu privire la: valabilitatea si corectitudinea informatiilor de pe site, acreditarea / abilitarea / recunoasterea institutiilor prezentate. Va rugam a verifica / contacta institutiile (sau organizatiile corespunzatoare) si alte surse corespunzatoare pentru informatii corecte si valabile.