Ultimele Comentarii

gradinite bucuresti, gradinite particulare

Sustinem

Gradinite Bucuresti
gradinite bucuresti
gradinite bucuresti
Gradinite Bucuresti
Gradinite Bucuresti
Gradinite Bucuresti
Gradinite Bucuresti, Gradinite Particulare
Importanta citirii acasa si la scoala PDF Imprimare Email
( 0 Voturi )
Joi, 23 Octombrie 2014 19:39
Gradinite Bucuresti Particulare

Noi, ca adulţi, ştim că cititul este baza învăţării. Nu poţi să înveţi istorie, geografie, o limbă străină sau matematică dacă nu ştii să citeşti. Acest lucru trebuie insuflat şi copiilor, dar într-o forma mai puţin „serioasă”. De aceea e bine ca cei mici să ne vadă că citim zilnic din cărţi, ziare, rapoarte de birou şi chiar subtitrări la un film. Astfel, vor conştientiza singuri, pe parcurs, cât de important este să ştii să citeşti.

Ca in multe aspecte ale învățării un parteneriat strâns între acasă și școală este esențial. De aceea părinții, la fel ca profesorii, joacă un rol important în crearea unei fundații în procesul de învățare a citirii. Nimic nu trebuie să fie o povară pentru copii.

Cititul trebuie fie distractiv.

Iată câteva idei despre cum să faci din citit o activitate plăcută împreună cu copilul/copiii tăi.

1. Ne strângem şi citim. Momentele de linişte petrecute împreună sunt numai bune de a ne lega şi mai mult unii de alţii şi de…citit. Giugiuleala poate fi la fel de importantă ca cititiul. Să-l facem interesant: flexaţi vocea când citiţi sau lăsaţi copilul să citească ce pagină vrea el. În timp ce citiţi, explicaţi orice cuvânt necunoscut sau idee.
Citeste mai departe pe www.inspe.ro

 Trimite aceasta pagina mai departe...
Reddit! Del.icio.us! Mixx! Free and Open Source Software News Google! Live! Facebook! StumbleUpon! TwitThis
Ultima actualizare în Joi, 23 Octombrie 2014 19:40
 

Adaugă comentariu

Mesajele de reclama ale gradinitelor vor fi sterse automat !
Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către redactori. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. De asemenea, pentru o mai bună comunicare, vă rugăm să oferiţi o adresă de mail validă. Vă mulţumim!


Codul de securitate
Actualizează

gradinita bucuresti, gradinite bucuresti
Gradinite Bucuresti
Talente de Nazdravani
gradinite bucuresti, gradinite particulare
gradinite bucuresti, gradinite particulare
gradinite bucuresti, gradinite particulare
listagradinite gradinite bucuresti

Continutul acestui site nu poate fi reprodus, integral sau partial, fara acordul scris al GradiniteBucuresti.com. Incalcarea prevederilor copyrightului este reglementata de Legea nr.8/1996. Informatiile de pe site au caracter orientativ si neoficial. Nici o raspundere nu este asumata de www.GradiniteBucuresti.com cu privire la: valabilitatea si corectitudinea informatiilor de pe site, acreditarea / abilitarea / recunoasterea institutiilor prezentate. Va rugam a verifica / contacta institutiile (sau organizatiile corespunzatoare) si alte surse corespunzatoare pentru informatii corecte si valabile.