Ultimele Comentarii

gradinite bucuresti, gradinite particulare

Sustinem

Gradinite Bucuresti
gradinite bucuresti
gradinite bucuresti
Gradinite Bucuresti
Gradinite Bucuresti
Gradinite Bucuresti
Gradinite Bucuresti, Gradinite Particulare
Medias: Inca 30 de locuri pentru copii in crese PDF Imprimare Email
( 1 Vot )
Miercuri, 28 Septembrie 2011 11:33
Gradinite Bucuresti Particulare

 

Medias: Inca 30 de locuri pentru copii in crese
Primarul municipiului Mediaş  a inaugurat zilele trecute primul etaj al creşei din cartierul Gura Câmpului. Prin reabilitarea acestui corp de clădire, municipiul Mediaş beneficiază de încă 30 de locuri pentru copiii de creşă.

 

Lucrările de reabilitare au constat în recompartimentarea spaţiului, montarea parchetului, amenajarea grupurilor sanitare, a spălătoriei, a cabinetului medical, a spaţiului de joacă, a dormitorului şi a sălii de mese. Valoarea totală a lucrărilor  a fost de 65.000 lei.

„Astăzi am reuşit să oferim copiilor de creşă încă 30 de locuri într-o clădire complet reabilitată şi modern utilată. Părinţii au venit foarte bucuroşi cu copiii la această creşă şi sunt convins că vor fi foarte mulţumiţi de condiţiile oferite de această instituţie. Cu toate că municipiul Mediaş beneficiază în total de 90 de locuri la creşă, nu reuşim să acoperim toate cererile, motiv pentru care am hotărât să construim o nouă creşă în cartierul Vitrometan. În acest moment se desfăşoară licitaţia în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice, această creşă fiind inclusă în Programul Naţional de Dezvoltare a Infrastructurii, derulat de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului“, a declarat primarul Teodor Neamţu.

Citeste mai mult pe: ListaGradinite.ro

Sursa: adevarul.roTrimite aceasta pagina mai departe...
Reddit! Del.icio.us! Mixx! Free and Open Source Software News Google! Live! Facebook! StumbleUpon! TwitThis
Ultima actualizare în Miercuri, 28 Septembrie 2011 11:39
 

Adaugă comentariu

Mesajele de reclama ale gradinitelor vor fi sterse automat !
Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către redactori. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. De asemenea, pentru o mai bună comunicare, vă rugăm să oferiţi o adresă de mail validă. Vă mulţumim!


Codul de securitate
Actualizează

gradinita bucuresti, gradinite bucuresti
Gradinite Bucuresti
Talente de Nazdravani
gradinite bucuresti, gradinite particulare
gradinite bucuresti, gradinite particulare
gradinite bucuresti, gradinite particulare
listagradinite gradinite bucuresti

Continutul acestui site nu poate fi reprodus, integral sau partial, fara acordul scris al GradiniteBucuresti.com. Incalcarea prevederilor copyrightului este reglementata de Legea nr.8/1996. Informatiile de pe site au caracter orientativ si neoficial. Nici o raspundere nu este asumata de www.GradiniteBucuresti.com cu privire la: valabilitatea si corectitudinea informatiilor de pe site, acreditarea / abilitarea / recunoasterea institutiilor prezentate. Va rugam a verifica / contacta institutiile (sau organizatiile corespunzatoare) si alte surse corespunzatoare pentru informatii corecte si valabile.