Ultimele Comentarii

gradinite bucuresti, gradinite particulare

Sustinem

Gradinite Bucuresti
gradinite bucuresti
gradinite bucuresti
Gradinite Bucuresti
Gradinite Bucuresti
Gradinite Bucuresti
Gradinite Bucuresti, Gradinite Particulare
Patru crese noi in Bucuresti. Conditii excelente, preturi mici PDF Imprimare Email
( 0 Voturi )
Duminică, 02 Octombrie 2011 10:27
Gradinite Bucuresti Particulare

 

Patru crese noi in Bucuresti. Conditii excelente, preturi mici
Primele patru centre de îngrijire şi educaţie timpurie din lanţul AnTanTe, aflat în administraţia statului, şi-au deschis astăzi porţile, anunţă Direcţia Generală de Asistenţă Socială a Municipiului Bucureşti (DGASMB).

 

 

Cele patru creşe de stat deschise în Bucureşti (trei în sectorul 3 şi una în sectorul 6) sunt parte a unui proiect finanţat cu fonduri europene care îşi propune să atargă atenţia asupra importanţei pe care o are educaţia timpurie în dezvoltarea ulterioară a copilului.

Mai multă atenţie acordată copiilor

Sub deviza “Mai multe centre de îngrijire pentru copilul tău, mai multe oportunităţi de angajare pentru tine”, coordonatorii proiectului vor să pregătească 173 de specialişti care se vor afla, până la finalul anului 2012, în 13 creşe noi, unde copiilor li se va acorda o atenţie sporită. Grupele nu vor fi mai mari de 15-20 de copii, de care se vor ocupa cel puţin două persoane specializate în educaţia timpurie, alături de personalul de îngrijire. “În aceste centre accentul este pus foarte mult pe dezvoltarea fizică şi mentală a copilului, astfel încât mămicile care se întorc la serviciu să poată avea siguranţa că micuţii lor sunt îngrijiţi în cele mai bune condiţii”, a precizat Cosmina Simean, directorul DGASMB, citată de Agerpres.

70 de locuri noi în creşe

Cele patru centre de de îngrijire şi educaţie timpurie deschise în Capitală oferă 70 de locuri pentru copii până la 3 ani. Cele mai multe locuri (40) sunt în Centrul nunmărul 1, situat în Complexul de locuinţe Traian, din sectorul 3 (nr. 8, bloc M55). Câte zece locuri au centrele de îngrijire numărul 2 (str. Lucreţiu Pătrăşcanu, nr. 17, bl. M18, sector 3), numărul 3 (str. Ceairului nr. 13, bl. M2, scara A, parter, sector 3) şi numărul 4 (Bdul. Ghencea, nr. 36, sector 6).

Taxe mici, servicii mai bune

„Centrele au jucării şi un instrumentar de ultimă generaţie, care nu reprezintă însă un lux, ci sunt necesare în dezvoltarea abilităţilor copiilor” ne-a declarat Violeta Vijulie, coordonator de comunicare în cadrul proiectului. Părinţii care vor alege să îşi lase copii pe mâna specialiştilor în educaţie timpurie vor plăti taxe comparabile cu cele solicitate de celelalte creşe de stat, însă centrele de îngrijire nu vor fi susţinute numai de aceste sume. Potrivit Violetei Vijulie, primarul general al capitalei, Sorin Oprescu, prezent astăzi la lansarea oficială a promis că va aloca pentru creşele AnTanTe  bugetele necesare pentru ca serviciile să se menţină la standarde ridicate.

Cine poate apela la serviciile noilor creşe

Potrivit directorului DGASMB, centrele de îngrijire şi educaţie timpurie sunt accesibile doar copiilor ale căror mame se întorc la serviciu. Creşele vor funcţiona între orele 7:00 şi 18:00, însă, în cazuri excepţionale, copii pot rămâne şi după această oră în centru, cu anunţarea prealabilă a personalului. Mai multe informaţii pentru cei interesaţi să îşi înscrie copii în noile centre vor fi disponibile în aproximativ două săptămâni pe site-ul www.antante.org, a declarat Violeta Vijulie.

Citeste mai mult pe: ListaGradinite.ro

Sursa: evz.roTrimite aceasta pagina mai departe...
Reddit! Del.icio.us! Mixx! Free and Open Source Software News Google! Live! Facebook! StumbleUpon! TwitThis
Ultima actualizare în Duminică, 02 Octombrie 2011 10:38
 

Comentarii  

 
0 #1 O cresa îmi recomandatiZuld 21-03-2013 15:18
Buna ziua,am un băietel de 1an si o luna,si as vrea din toamna sa îl pot da la o cresa din dr taberei sect 6...pe care mi-o recoandati?multumesc anticipat...Minodora
Citat
 

Adaugă comentariu

Mesajele de reclama ale gradinitelor vor fi sterse automat !
Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către redactori. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. De asemenea, pentru o mai bună comunicare, vă rugăm să oferiţi o adresă de mail validă. Vă mulţumim!


Codul de securitate
Actualizează

gradinita bucuresti, gradinite bucuresti
Gradinite Bucuresti
Talente de Nazdravani
gradinite bucuresti, gradinite particulare
gradinite bucuresti, gradinite particulare
gradinite bucuresti, gradinite particulare
listagradinite gradinite bucuresti

Continutul acestui site nu poate fi reprodus, integral sau partial, fara acordul scris al GradiniteBucuresti.com. Incalcarea prevederilor copyrightului este reglementata de Legea nr.8/1996. Informatiile de pe site au caracter orientativ si neoficial. Nici o raspundere nu este asumata de www.GradiniteBucuresti.com cu privire la: valabilitatea si corectitudinea informatiilor de pe site, acreditarea / abilitarea / recunoasterea institutiilor prezentate. Va rugam a verifica / contacta institutiile (sau organizatiile corespunzatoare) si alte surse corespunzatoare pentru informatii corecte si valabile.