Ultimele Comentarii

gradinite bucuresti, gradinite particulare

Sustinem

Gradinite Bucuresti
gradinite bucuresti
gradinite bucuresti
Gradinite Bucuresti
Gradinite Bucuresti
Gradinite Bucuresti
Gradinite Bucuresti, Gradinite Particulare
Valoarea tichetelor de cresa a crescut PDF Imprimare Email
( 1 Vot )
Miercuri, 06 Iunie 2012 11:35
Gradinite Bucuresti Particulare

Valoarea tichetelor de cresa, stabilita pentru primul semestru din 2012, va creste cu 30 de lei fata de cat era in prezent, potrivit unui ordin al Ministerului Muncii, Familiei si Protectiei Sociale (MMFPS), publicat vineri in Monitorul Oficial. In schimb, cuantumul unui tichet de masa va fi mentinut la valoarea actuala.

Astfel, pentru semestrul I din 2012, incepand din luna mai, valoarea sumei lunare indexate care se acorda sub forma de tichete de cresa este de 400 de lei, comparativ cu 370 de lei, cat era pana acum.

Noua valoare a tichetelor de cresa a fost stabilita prin Ordinul MMFPS nr. 821/2012, publicat in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, Nr. 357, din 25 mai 2012.

Valoarea unui tichet de cresa nu a mai fost majorata din februarie 2010.

Potrivit Legii nr. 193/2006 privind acordarea tichetelor cadou si de cresa, suma individuala acordata pentru cresterea copilului pana la implinirea varstei de 3 ani sub forma tichetelor de cresa se asigura integral din costuri de catre angajator.

Tichetele de cresa se acorda la cerere, unuia dintre parinti sau, optional, tutorelui, celui caruia i s-au incredintat copii spre crestere si educare ori in plasament familial, pe baza livretului de familie. Acestea se acorda in limita prevederilor bugetului de stat sau, dupa caz, ale bugetelor locale, pentru unitatile din sectorul bugetar si, pentru celelalte categorii de angajatori, in limita bugetului de venituri si cheltuieli aprobat.

Tichetele de cresa se acorda angajatilor care nu beneficiaza de concediul si de indemnizatia acordate pentru cresterea copilului in varsta de pana la 2 ani, respectiv de pana la 3 ani in cazul copilului cu handicap.

In ceea ce priveste tichetele de masa, valoarea acestora este neschimbata din februarie 2011.

Citeste mai mult pe: ListaGradinite.ro

Sursa: avocatnet.roTrimite aceasta pagina mai departe...
Reddit! Del.icio.us! Mixx! Free and Open Source Software News Google! Live! Facebook! StumbleUpon! TwitThis
 

Adaugă comentariu

Mesajele de reclama ale gradinitelor vor fi sterse automat !
Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către redactori. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. De asemenea, pentru o mai bună comunicare, vă rugăm să oferiţi o adresă de mail validă. Vă mulţumim!


Codul de securitate
Actualizează

gradinita bucuresti, gradinite bucuresti
Gradinite Bucuresti
Talente de Nazdravani
gradinite bucuresti, gradinite particulare
gradinite bucuresti, gradinite particulare
gradinite bucuresti, gradinite particulare
listagradinite gradinite bucuresti

Continutul acestui site nu poate fi reprodus, integral sau partial, fara acordul scris al GradiniteBucuresti.com. Incalcarea prevederilor copyrightului este reglementata de Legea nr.8/1996. Informatiile de pe site au caracter orientativ si neoficial. Nici o raspundere nu este asumata de www.GradiniteBucuresti.com cu privire la: valabilitatea si corectitudinea informatiilor de pe site, acreditarea / abilitarea / recunoasterea institutiilor prezentate. Va rugam a verifica / contacta institutiile (sau organizatiile corespunzatoare) si alte surse corespunzatoare pentru informatii corecte si valabile.