Ultimele Comentarii

gradinite bucuresti, gradinite particulare

Sustinem

Gradinite Bucuresti
gradinite bucuresti
gradinite bucuresti
Gradinite Bucuresti
Gradinite Bucuresti
Gradinite Bucuresti
Gradinite Bucuresti, Gradinite Particulare
Springfield Center - Gradinita Bucuresti PDF Imprimare Email
( 5 Voturi )
Gradinite Bucuresti Particulare

GradiniteBucuresti.com Gradinite Bucuresti
Gradinita Particulara din Bucuresti - Detalii:

Adresa: Str. Sfanta Ana nr.7, sector 2, Bucuresti
Telefon: 021.212.31.05/ 0734.710.573/ 0721.70.78.79

GradiniteBucuresti.com Gradinite Bucuresti GradiniteBucuresti.com Gradinite BucurestiTrimite aceasta pagina mai departe...
Reddit! Del.icio.us! Mixx! Free and Open Source Software News Google! Live! Facebook! StumbleUpon! TwitThis
 

Comentarii  

 
+2 #4 RecomandamM.C 16-07-2014 18:48
Suntem aici din cel de-al doilea an . Am crescut odata cu gradinita. Suntem foarte multumiti, in acest moment mergem in continuare la after school. Aici copilul e ca acasa. Nu am incercat, e drept, altceva, noi am venit, am incercat si nu am mai plecat. Felicitari, Springfield!
Citat
 
 
+2 #3 Recomand cu calduraparinte grupa mica 08-06-2014 07:18
Sunt parintele a doi copii, amandoi la Springfield. Cu cea mare am venit acum trei ani, cu cel mic anul trecut. Suntem foarte multumiti si recomandam cu caldura. Anul acesta va veni si nepotelul meu, sper ca si parintii lui sa fie la fel de multumiti ca si noi.

Felicitari pentru tot ce faceti si lasati carcotasii sa faca ce stiu ei mai bine, sa carcoteasca. Gradinita particulara nu e pentru toti.

Fetita mea iubeste aceasta gradi si pe Miss. Abia asteapta sa o vada dimineata si asta este, pentru mine, barometrul de care am nevoie.

Multumim toturor celor implicati pentru tot ceea ce fac. Succes in anul ce va veni si vacanta cat mai odihnitoare!
Citat
 
 
-4 #2 DezamagitorDana 12-05-2014 11:55
Sunt profund dezamagita de gradinita respectiva si mai ales de modul in care esti tratat. Esti ca un supus in fata celor de la gradinita. Parearea, nemultumirea sau problema pe care o sesizezi nu este ascultata. Conducerea nu stie sa-si tina aproape 'clientii' de pe urma carora ei isi dezvolta afacerea. Noi am plecat de la aceasta gradinita, si alti parinti au facut acelasi lucru. Nu poti fi tratat ca un nimic dar banii platiti sunt de departe foarte multi (aprox. 1.800 ron). Din toate acestea cel mai mult imi pare rau de copilul nostru pe care l-am bulversat prin aceasta mutare la o alta gradinita. Ganditi-va la copilul dumneavoastra si orientati-va la o alta gradinita, aceasta nu merita!
Citat
 
 
-3 #1 NU alegeti SpringfieldParinte 13-03-2014 13:46
Buna tuturor parintilor care sunt in cautarea unei gradinite.
Sfatul nostru ca parinti - NU alegeti aceasta gradinita. NU faceti aceeasi greseala ca noi. Dupa ce va inscrieti copilul veti incepe sa aflati informatii de care nici nu v-ati fi imaginat: gradinita este inchisa de cateva ori pe an pentru ca educatoarele sa mearga la training (zile care sunt platite de catre dvs.), vacantele brusc din 3-5 zile devin 2 saptamani de Craciun, 1 saptamana jumate de Pasti, si toate se platesc integral de dvs. Taxele se maresc de la un an la altul cu min 200 ron. Daca soliciti detalii pentru clarificare, esti invitat sa reziliezi contractul.Va rog invatati din greseala noastra: NU Springfield
Citat
 

Adaugă comentariu

Mesajele de reclama ale gradinitelor vor fi sterse automat !
Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către redactori. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. De asemenea, pentru o mai bună comunicare, vă rugăm să oferiţi o adresă de mail validă. Vă mulţumim!


Codul de securitate
Actualizează

gradinita bucuresti, gradinite bucuresti
Gradinite Bucuresti
Talente de Nazdravani
gradinite bucuresti, gradinite particulare
gradinite bucuresti, gradinite particulare
gradinite bucuresti, gradinite particulare
listagradinite gradinite bucuresti

Continutul acestui site nu poate fi reprodus, integral sau partial, fara acordul scris al GradiniteBucuresti.com. Incalcarea prevederilor copyrightului este reglementata de Legea nr.8/1996. Informatiile de pe site au caracter orientativ si neoficial. Nici o raspundere nu este asumata de www.GradiniteBucuresti.com cu privire la: valabilitatea si corectitudinea informatiilor de pe site, acreditarea / abilitarea / recunoasterea institutiilor prezentate. Va rugam a verifica / contacta institutiile (sau organizatiile corespunzatoare) si alte surse corespunzatoare pentru informatii corecte si valabile.