Ultimele Comentarii

gradinite bucuresti, gradinite particulare

Sustinem

Gradinite Bucuresti
gradinite bucuresti
gradinite bucuresti
Gradinite Bucuresti
Gradinite Bucuresti
Gradinite Bucuresti
Gradinite Bucuresti, Gradinite Particulare
Cheia fericirii se afla in copilarie - studiu PDF Imprimare Email
( 0 Voturi )
Duminică, 19 August 2012 12:34
Gradinite Bucuresti Particulare

Copiii care au o relatie apropiata cu familia si prietenii vor deveni niste adulti fericiti in viitor, dupa cum arata un nou studiu in domeniu.

Relatiile sociale pozitive din primii ani de viata sunt cheia catre o maturitate plina de realizari si stare sufleteasca buna. Oamenii de stiinta definesc bunastarea ca un amestec de pozitivism, buna socializare, putere interioara si coerenta, o linie dreapta in viata, confom Daily Mail.

Ei au analizat datele de la 804 cupluri, urmarindu-le timp de 32 de ani, acestea participand la programul "Dunedin Multidisciplinary Health and Development Study", din Noua Zeelanda. Au fost masurate relatiile dintre membrii familiei, conexiunile sociale ale copiilor, dezvoltarea lor din punct de vedere al limbajului, realizarile academice si mai tarziu, in viata de adult, gradul de implinire, in special cea sufleteasca.

Pentru cei mici conteaza foarte mult sa aiba o relatie stransa cu parintii si profesorii, astfel incat sa nu se simta singuri. Socializarea din adolescenta, atat in familie cat si la scoala sau cu prietenii, ii face sa fie mai increzatori in fortele proprii, sa dezvolte abilitati mai bune de comunicare si sa se implice in diverse activitati.

Rezultatele sunt clare: pentru ca un adult sa ajunga un om implinit, fara probleme emotionale si de socializare, este foarte importanta comunicarea din primii ani de viata, felul cum este invatat sa faca fata relatiilor de tot felul, dar si realizarile academice (acestea dand siguranta de sine).

Citeste mai mult pe: ListaGradinite.ro

Sursa: ziare.com


Trimite aceasta pagina mai departe...
Reddit! Del.icio.us! Mixx! Free and Open Source Software News Google! Live! Facebook! StumbleUpon! TwitThis
 

Adaugă comentariu

Mesajele de reclama ale gradinitelor vor fi sterse automat !
Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către redactori. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. De asemenea, pentru o mai bună comunicare, vă rugăm să oferiţi o adresă de mail validă. Vă mulţumim!


Codul de securitate
Actualizează

gradinita bucuresti, gradinite bucuresti
Gradinite Bucuresti
Talente de Nazdravani
gradinite bucuresti, gradinite particulare
gradinite bucuresti, gradinite particulare
gradinite bucuresti, gradinite particulare
listagradinite gradinite bucuresti

Continutul acestui site nu poate fi reprodus, integral sau partial, fara acordul scris al GradiniteBucuresti.com. Incalcarea prevederilor copyrightului este reglementata de Legea nr.8/1996. Informatiile de pe site au caracter orientativ si neoficial. Nici o raspundere nu este asumata de www.GradiniteBucuresti.com cu privire la: valabilitatea si corectitudinea informatiilor de pe site, acreditarea / abilitarea / recunoasterea institutiilor prezentate. Va rugam a verifica / contacta institutiile (sau organizatiile corespunzatoare) si alte surse corespunzatoare pentru informatii corecte si valabile.