Ultimele Comentarii

gradinite bucuresti, gradinite particulare

Sustinem

Gradinite Bucuresti
gradinite bucuresti
gradinite bucuresti
Gradinite Bucuresti
Gradinite Bucuresti
Gradinite Bucuresti
Gradinite Bucuresti, Gradinite Particulare
Procesul este la fel de important ca si rezultatul PDF Imprimare Email
( 0 Voturi )
Joi, 23 Octombrie 2014 19:51
Gradinite Bucuresti Particulare

O vorbă din bătrâni, pe care o auzim tot mai ades printre adulţi, spune că scopul scuză mijloacele. Însă nu şi când vine vorba de copii, de a-şi însuşi unele cunoştinţe şi valori morale. Procesul de învăţare la cei mici trebuie să fie cât mai complex, să antreneze pe cât se poate toate simţurile, să fie activ şi ludic. Să nu trişeze şi să nu sară peste etape. Rezultatul este important, dar călătoria până acolo este poate şi mai importantă. Pe drum poţi descoperi alte talente ascunse, alte cunoştinţe şi abilităţi ale copiilor pe care îi ai în faţă.

Auzim părinţi care spun că nu contează cum învaţă asta sau cealaltă, ci se mulţumesc ca cei mici să ştie când îi întreabă ceva. De aceea cea mai uzuală întrebare adresată copiilor când vin de la grădiniţă sau de la şcoală nu este: ce aţi făcut azi la grădiniţă, ci ce aţi învăţat azi la grădiniţă. Copilul a învăţat multe la grădiniţă, dar nu ştie să concluzioneze, nu ştie să spună că din desenul unei case a conştientizat proporţiile în realitate, formele şi culorile.

Citeste mai departe pe www.inspe.ro


Trimite aceasta pagina mai departe...
Reddit! Del.icio.us! Mixx! Free and Open Source Software News Google! Live! Facebook! StumbleUpon! TwitThis
Ultima actualizare în Joi, 23 Octombrie 2014 19:56
 

Adaugă comentariu

Mesajele de reclama ale gradinitelor vor fi sterse automat !
Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către redactori. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. De asemenea, pentru o mai bună comunicare, vă rugăm să oferiţi o adresă de mail validă. Vă mulţumim!


Codul de securitate
Actualizează

gradinita bucuresti, gradinite bucuresti
Gradinite Bucuresti
Talente de Nazdravani
gradinite bucuresti, gradinite particulare
gradinite bucuresti, gradinite particulare
gradinite bucuresti, gradinite particulare
listagradinite gradinite bucuresti

Continutul acestui site nu poate fi reprodus, integral sau partial, fara acordul scris al GradiniteBucuresti.com. Incalcarea prevederilor copyrightului este reglementata de Legea nr.8/1996. Informatiile de pe site au caracter orientativ si neoficial. Nici o raspundere nu este asumata de www.GradiniteBucuresti.com cu privire la: valabilitatea si corectitudinea informatiilor de pe site, acreditarea / abilitarea / recunoasterea institutiilor prezentate. Va rugam a verifica / contacta institutiile (sau organizatiile corespunzatoare) si alte surse corespunzatoare pentru informatii corecte si valabile.