Ultimele Comentarii

gradinite bucuresti, gradinite particulare

Sustinem

Gradinite Bucuresti
gradinite bucuresti
gradinite bucuresti
Gradinite Bucuresti
Gradinite Bucuresti
Gradinite Bucuresti
Gradinite Bucuresti, Gradinite Particulare
Clubul Traieste Sanatos PDF Imprimare Email
( 0 Voturi )
Luni, 18 Martie 2013 22:00
Gradinite Bucuresti Particulare

Prima dezbatere din cadrul Clubului Traieste Sanatos, “Totul despre ingrijirea copilului tau” a fost un real succes. 100 de gravidute, parinti, cadre didactice, dar si bunici au aflat de la medicii invitati la eveniment cele mai noi si mai utile informatii legate de nasterea copilului, de hranire, de remedii terapeutice si de importanta dialogului intre parinte si copil.

Doamna prof. dr. Ioana Alina ANCA, medic primar pediatru, Institutul pentruu Ocrotirea Mamei si Copilului “Prof Dr. Alfred Rusescu” le-a vorbit participantilor despre importanta vitala a vaccinarii copilului dupa nastere si despre imunizarea prin vaccin, odata ce micutul intra in colectivitate (cresa, gradinita).

Dr. Maria EREMIA, medic specialist pediatru, medicina de familie a adus in atentia auditoriului problemele legate de hranirea bebelusilor si etapele pe care o mama trebuie sa le parcurga, de la primul alaptat la san, pana la diversificarea alimentara si produsele alimentare interzise in primul an de viata al copilului.

Depre remedii si tinerea sub control a problemelor de sanatate la copii a vorbit si doamna dr. Anca MIHALCEA, medic homeopat. Cat de important e tratamentul homeopat pentru copiii care se imbolnavesc foarte usor in sezonul rece, care sunt lucrurile de care trebuie sa tina seama un parinte care a avut in familie persoane cu boli ereditare si cat de importanta e relatia deschisa intre parinte si copil, au fost doar cateva dintre subiectele atinse in seminarul “Totul despre ingrijirea copilului tau”.

Gravidele au avut ocazia sa afle raspunsuri la multe intrebari legate de prelevarea si stocarea celulelor stem, de la Cristian Lacraru, directorul de comunicare al Bancii de Celule Stem Biogenis. Acesta le-a indemnat pe viitoarele mamici ca inainte de semnarea unui contract cu o banca de celule stem sa faca o vizita la sediul acesteia pentru a vedea laboratorul si pentru a discuta cu biologul bancii toate aspectele legate de celulele stem. Deasemenea, in cadrul evenimentului, invitatii au aflat ca in curand se va realiza primul transplant cu celule stem in Romania.

La finalul evenimentului, fiecare participant a plecat nu doar cu un bagaj important de informatii care sa-l ajute sa-si creasca si mai bine copilul, ci si cu daruri din partea sponsorilor.

Mai multe detalii la linkul: http://babyboomshow.ro/evenimente/clubul-traieste-sanatos.htmlTrimite aceasta pagina mai departe...
Reddit! Del.icio.us! Mixx! Free and Open Source Software News Google! Live! Facebook! StumbleUpon! TwitThis
 

Adaugă comentariu

Mesajele de reclama ale gradinitelor vor fi sterse automat !
Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către redactori. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. De asemenea, pentru o mai bună comunicare, vă rugăm să oferiţi o adresă de mail validă. Vă mulţumim!


Codul de securitate
Actualizează

gradinita bucuresti, gradinite bucuresti
Gradinite Bucuresti
Talente de Nazdravani
gradinite bucuresti, gradinite particulare
gradinite bucuresti, gradinite particulare
gradinite bucuresti, gradinite particulare
listagradinite gradinite bucuresti

Continutul acestui site nu poate fi reprodus, integral sau partial, fara acordul scris al GradiniteBucuresti.com. Incalcarea prevederilor copyrightului este reglementata de Legea nr.8/1996. Informatiile de pe site au caracter orientativ si neoficial. Nici o raspundere nu este asumata de www.GradiniteBucuresti.com cu privire la: valabilitatea si corectitudinea informatiilor de pe site, acreditarea / abilitarea / recunoasterea institutiilor prezentate. Va rugam a verifica / contacta institutiile (sau organizatiile corespunzatoare) si alte surse corespunzatoare pentru informatii corecte si valabile.