Ultimele Comentarii

gradinite bucuresti, gradinite particulare

Sustinem

Gradinite Bucuresti
gradinite bucuresti
gradinite bucuresti
Gradinite Bucuresti
Gradinite Bucuresti
Gradinite Bucuresti
Gradinite Bucuresti, Gradinite Particulare
Joaca - cea mai simpla si cea mai eficienta metoda de invatare PDF Imprimare Email
( 0 Voturi )
Joi, 23 Octombrie 2014 19:47
Gradinite Bucuresti Particulare

Copilul râde: "Înţelepciunea şi iubirea mea e jocul"

Tânărul cântă: "Jocul şi înţelepciunea mea e iubirea"
Bătrânul tace: "Iubirea şi jocul meu e înţelepciunea"
- Lucian Blaga „Trei feţe”

Cele mai puternice şi trainice cunoştinţe sunt asimilate când nu-ţi faci nici tu, nici cei din jurul tău, din asta un scop. Iar primii ani din viaţă la asta se rezumă. Cea mai simplă şi bună metodă este jocul. Jocurile copilăriei sunt pline de învăţăminte pe care le înmagazinăm în noi şi apoi ne transformă în adolescentul şi omul de mai târziu. Specialiştii în educaţie şi psihologie susţin că cele mai importante însuşiri de dezvoltare sunt până la 6 ani. Să aruncăm, deci, o privire mai atentă asupra jocurilor copilăriei şi beneficiile acestora.

În casă sau afară, singur sau împreună cu alţii, cu jucării sau doar cu imaginaţia, în linişte sau într-o hărmălaie de nedescris, jocurile au cel mai mare efect de învăţarea asupra copiilor: le permite copiilor să descopere lucruri, să-şi dezvolte limbajul, să iasă din situaţii, să-şi dezvolte abilităţile sociale şi cognitive, să se dezvolte emoţional, să îşi asume riscuri, să capete încredere în sine, să înveţe din greşeli, să conducă şi să se supună unor reguli, să gândească creativ şi să îşi pună în aplicare visele. Jocul dă sens lumii lor. Fiecare are nevoie de un timp de joacă zilnic şi de o diversificarea lor.

Citeste mai departe pe www.inspe.ro


Trimite aceasta pagina mai departe...
Reddit! Del.icio.us! Mixx! Free and Open Source Software News Google! Live! Facebook! StumbleUpon! TwitThis
Ultima actualizare în Joi, 23 Octombrie 2014 19:49
 

Adaugă comentariu

Mesajele de reclama ale gradinitelor vor fi sterse automat !
Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către redactori. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. De asemenea, pentru o mai bună comunicare, vă rugăm să oferiţi o adresă de mail validă. Vă mulţumim!


Codul de securitate
Actualizează

gradinita bucuresti, gradinite bucuresti
Gradinite Bucuresti
Talente de Nazdravani
gradinite bucuresti, gradinite particulare
gradinite bucuresti, gradinite particulare
gradinite bucuresti, gradinite particulare
listagradinite gradinite bucuresti

Continutul acestui site nu poate fi reprodus, integral sau partial, fara acordul scris al GradiniteBucuresti.com. Incalcarea prevederilor copyrightului este reglementata de Legea nr.8/1996. Informatiile de pe site au caracter orientativ si neoficial. Nici o raspundere nu este asumata de www.GradiniteBucuresti.com cu privire la: valabilitatea si corectitudinea informatiilor de pe site, acreditarea / abilitarea / recunoasterea institutiilor prezentate. Va rugam a verifica / contacta institutiile (sau organizatiile corespunzatoare) si alte surse corespunzatoare pentru informatii corecte si valabile.