Ultimele Comentarii

gradinite bucuresti, gradinite particulare

Sustinem

Gradinite Bucuresti
gradinite bucuresti
gradinite bucuresti
Gradinite Bucuresti
Gradinite Bucuresti
Gradinite Bucuresti
Gradinite Bucuresti, Gradinite Particulare
C.H.A.N.G.E- Impreuna coloram schimbarea! PDF Imprimare Email
( 0 Voturi )
Miercuri, 21 Martie 2012 13:50
Gradinite Bucuresti Particulare

AIESEC Bucureşti, parte a celei mai mari organizaţii globale condusă de studenţi, anunţã deschiderea programului C.H.A.N.G.E – schimbare prin cultură, umanitate şi artă pentru evoluţia noii generaţii. C.H.A.N.G.E se desfăşoară între 13 februarie şi 20 martie şi îşi propune să susţină progresul copiilor şi adolescenţilor din medii defavorizate prin training-uri şi workshop-uri oferite de trei traineri internaţionali din Indonezia şi Brazilia.

Scopul proiectului este de a le oferi copiilor din medii sociale dezavantajate şansa de a beneficia de educaţie non-formala, total diferită de educaţia clasică primită în şcoli, prin care au posibilitatea să-şi descopere cele mai ascunse talente şi abilităţi. De asemenea, proiectul doreşte să-i aducă pe cei 120 de participanţi la un nivel de bază al limbii engleze şi să-i înveţe să comunice şi să se exprime mult mai eficient.

C.H.A.N.G.E. îşi va atinge scopurile atât prin accesul la multiculturalism şi experienţa internaţională, oferite de cei trei traineri, cât şi cu ajutorul educaţiei alternative, prin artă şi joc.

Cei care doresc să contribuie la această schimbare pot face donaţii în contul deschis la BCR sucursala Sector 1 pe numele AIESEC Bucureşti: RO60RNCB0072049694950001 pentru RON sau RO60RNCB0072049694950002  pentru EURO, cu menţiunea "Donaţie proiect CHANGE".

Mai multe detalii pe:  http://www.aiesecbucharest.ro/c-h-a-n-g-e/

AIESEC reprezintă cea mai mare organizație de tineri la nivel internațional, fiind prezentă în peste 107 țări si teritorii si având o istorie de 62 de ani în dezvoltarea personală si profesională a tinerilor. Organizația oferă tinerilor o experiență de dezvoltare inedită bazată pe 7700 de oportunități de leadership, 5500 de posibilități de exchange, 470 de conferințe anuale, platforme virtuale si activități de învățare în cadrul unui mediu internațional. Prezența AIESEC în România s-a făcut remarcată timp de 21 ani, extinzându-se într-un număr de 15 orase.

Citeste mai mult pe: ListaGradinite.ro

Sursa: clopotel.ro


Trimite aceasta pagina mai departe...
Reddit! Del.icio.us! Mixx! Free and Open Source Software News Google! Live! Facebook! StumbleUpon! TwitThis
Ultima actualizare în Miercuri, 21 Martie 2012 13:53
 

Adaugă comentariu

Mesajele de reclama ale gradinitelor vor fi sterse automat !
Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către redactori. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. De asemenea, pentru o mai bună comunicare, vă rugăm să oferiţi o adresă de mail validă. Vă mulţumim!


Codul de securitate
Actualizează

gradinita bucuresti, gradinite bucuresti
Gradinite Bucuresti
Talente de Nazdravani
gradinite bucuresti, gradinite particulare
gradinite bucuresti, gradinite particulare
gradinite bucuresti, gradinite particulare
listagradinite gradinite bucuresti

Continutul acestui site nu poate fi reprodus, integral sau partial, fara acordul scris al GradiniteBucuresti.com. Incalcarea prevederilor copyrightului este reglementata de Legea nr.8/1996. Informatiile de pe site au caracter orientativ si neoficial. Nici o raspundere nu este asumata de www.GradiniteBucuresti.com cu privire la: valabilitatea si corectitudinea informatiilor de pe site, acreditarea / abilitarea / recunoasterea institutiilor prezentate. Va rugam a verifica / contacta institutiile (sau organizatiile corespunzatoare) si alte surse corespunzatoare pentru informatii corecte si valabile.