Ultimele Comentarii

gradinite bucuresti, gradinite particulare

Sustinem

Gradinite Bucuresti
gradinite bucuresti
gradinite bucuresti
Gradinite Bucuresti
Gradinite Bucuresti
Gradinite Bucuresti
Gradinite Bucuresti, Gradinite Particulare
Campanie Tessa - Leucemie Acuta Limfoblastica PDF Imprimare Email
( 0 Voturi )
Duminică, 19 August 2012 12:32
Gradinite Bucuresti Particulare

Parintii Tessei au descoperit boala cu totul intamplator, la o analiza de rutina ce trebuia sa arate ca fetita nu mai este anemica. Tessa are 3 ani si 3 luni si a fost diagnosticata cu leucemie acuta limfoblastica severa.

Fetita era perfect sanatoasa si vesela si i s-au facut analizele hematologice fara nici urma de banuiala pentru ce va urma. Analizele au indicat 71.000 leucocite (6.000-17.000 normal), 75% limfocite (30%-55% normal) si rare celule atipice in frotiu. Suspiciune clara de leucemie, desi toata lumea incerca sa evite sa pronunte asta.

Tessa este acum internata la clinica Sf. Anna din Viena, probabil cel mai bun loc pentru tratamentul cancerului la copii.

Parintii au trebuit sa se lupte din rasputeri pentru fiecare etapa, dar au reusit in timp record sa intocmeasca dosarul medical, sa obtina acceptul clinicii si formularul S2 (E112), care acopera momentan cheltuielile primei luni de chimioterapie.

Boala Tessei a fost incadrata la High-Risk Leukemia, leucemie cu risc crescut, confirmand diagnosticul primit la Institutul Fundeni ce a stat la baza dosarului medical de admitere la Viena. Acest diagnostic corespunde unui protocol de tratament mai intens, medicamentatie puternica si o durata mai lunga, de 9 pana la 12 luni.

Urmeaza apoi inca un an de tratament bazat pe medicatie periodica, fara internare, si reveniri periodice in clinica de-a lungul a 5-7 ani pentru programul de control al bolii minime reziduale.

Tessa are nevoie de circa 100.000 de euro, din care s-au strans abia 20.000.

Conturi

Banca: BCR sucursala Unirea
cod BIC/SWIFT: RNCBROBU

DONATII LEI
RO37RNCB0082044237090006

DONATII EUR
RO10RNCB0082044237090007

DONATII USD
RO64RNCB0082044237090005

Citeste mai mult pe: ListaGradinite.ro

Sursa: hotnews.ro

 Trimite aceasta pagina mai departe...
Reddit! Del.icio.us! Mixx! Free and Open Source Software News Google! Live! Facebook! StumbleUpon! TwitThis
 

Adaugă comentariu

Mesajele de reclama ale gradinitelor vor fi sterse automat !
Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către redactori. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. De asemenea, pentru o mai bună comunicare, vă rugăm să oferiţi o adresă de mail validă. Vă mulţumim!


Codul de securitate
Actualizează

gradinita bucuresti, gradinite bucuresti
Gradinite Bucuresti
Talente de Nazdravani
gradinite bucuresti, gradinite particulare
gradinite bucuresti, gradinite particulare
gradinite bucuresti, gradinite particulare
listagradinite gradinite bucuresti

Continutul acestui site nu poate fi reprodus, integral sau partial, fara acordul scris al GradiniteBucuresti.com. Incalcarea prevederilor copyrightului este reglementata de Legea nr.8/1996. Informatiile de pe site au caracter orientativ si neoficial. Nici o raspundere nu este asumata de www.GradiniteBucuresti.com cu privire la: valabilitatea si corectitudinea informatiilor de pe site, acreditarea / abilitarea / recunoasterea institutiilor prezentate. Va rugam a verifica / contacta institutiile (sau organizatiile corespunzatoare) si alte surse corespunzatoare pentru informatii corecte si valabile.