Ultimele Comentarii

gradinite bucuresti, gradinite particulare

Sustinem

Gradinite Bucuresti
gradinite bucuresti
gradinite bucuresti
Gradinite Bucuresti
Gradinite Bucuresti
Gradinite Bucuresti
Gradinite Bucuresti, Gradinite Particulare
Leontina are nevoie de ajutorul nostru ca sa vada! PDF Imprimare Email
( 0 Voturi )
Duminică, 02 Octombrie 2011 10:15
Gradinite Bucuresti Particulare

 

Leontina are nevoie de ajutorul nostru ca sa vada!
Familia Călin din comuna Orădel, sat Cornu, judeţul Dolj este greu încercată de soartă.

 

Fetiţa lor, Leontina Călin, de numai şapte anişori, are nevoie urgent de o operaţie de lipire de retină. Diagnosticată cu retinopatie de prematuritate stadiu IV cu dezlipire totală de retină, fetiţa trebuie supusă unei operaţii chirurgicale în America. Operaţia este una extrem de dificilă şi presupune lipirea retinei apoi implantarea unui microcip. Fetiţa a mai suferit o intervenţie chirurgicală chiar la vârsta de un şi jumătate, în Beligia, însă, din păcate, situaţia medicală a fetiţei s-a agravat şi acum trebuie intervenit din nou. Costul total al intervenţiei este de peste 3000 de dolari, bani pe care părinţii micuţei nu au de unde să-i strângă într-un timp cât mai scurt. Mama casnică iar tatăl şofer, chiar şi într-o viaţă întreagă nu ar reuşi să adune această sumă de bani.

„Suntem disperaţi, să o vedem cum suferă şi noi nu putem face nimic. Eu nu muncesc, soţul e şofer şi nu avem de unde să strângem banii şi asta ne doare cel mai tare. Cu cât întârziem mai mult cu atât se agravează şi mai tare boala şi Leontina riscă să-şi piardă vederea definitiv pentru toată viaţa“, a declarat Mariana Călin, mama fetei. Toţi cei care pot şi vor să readucă speranţa în viaţa micuţei, pot dona bani în contul deschis pe numele Călin Ion RO13RNCB0134041511570004 pentru donaţii în euro sau RO40RNCB0134041511570003 pentru donaţii în lei, deschis la Banca Comercială România.

Citeste mai mult pe: ListaGradinite.ro

Sursa: gazetaoltului.roTrimite aceasta pagina mai departe...
Reddit! Del.icio.us! Mixx! Free and Open Source Software News Google! Live! Facebook! StumbleUpon! TwitThis
Ultima actualizare în Duminică, 02 Octombrie 2011 10:19
 

Adaugă comentariu

Mesajele de reclama ale gradinitelor vor fi sterse automat !
Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către redactori. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. De asemenea, pentru o mai bună comunicare, vă rugăm să oferiţi o adresă de mail validă. Vă mulţumim!


Codul de securitate
Actualizează

gradinita bucuresti, gradinite bucuresti
Gradinite Bucuresti
Talente de Nazdravani
gradinite bucuresti, gradinite particulare
gradinite bucuresti, gradinite particulare
gradinite bucuresti, gradinite particulare
listagradinite gradinite bucuresti

Continutul acestui site nu poate fi reprodus, integral sau partial, fara acordul scris al GradiniteBucuresti.com. Incalcarea prevederilor copyrightului este reglementata de Legea nr.8/1996. Informatiile de pe site au caracter orientativ si neoficial. Nici o raspundere nu este asumata de www.GradiniteBucuresti.com cu privire la: valabilitatea si corectitudinea informatiilor de pe site, acreditarea / abilitarea / recunoasterea institutiilor prezentate. Va rugam a verifica / contacta institutiile (sau organizatiile corespunzatoare) si alte surse corespunzatoare pentru informatii corecte si valabile.