Ultimele Comentarii

gradinite bucuresti, gradinite particulare

Sustinem

Gradinite Bucuresti
gradinite bucuresti
gradinite bucuresti
Gradinite Bucuresti
Gradinite Bucuresti
Gradinite Bucuresti
Gradinite Bucuresti, Gradinite Particulare
Numarul abuzurilor asupra copiilor s-a dublat in ultimii trei ani PDF Imprimare Email
( 1 Vot )
Vineri, 14 Octombrie 2011 10:49
Gradinite Bucuresti Particulare

 

Numarul abuzurilor asupra copiilor s-a dublat in ultimii trei ani
Numarul abuzurilor asupra copiilor s-a dublat in ultimii trei ani, cele mai multe dintre sesizari fiind facute chiar de parinti sau de apropiati ai familiei, potrivit datelor inregistrate de Asociatia Telefonul Copilului.

 

 

"Si parintii suna, pentru ca nu mai stiu sa relationeze cu copiii lor. In aceste situatii, ii consiliem si ii invatam cum sa reia legatura cu cei mici. Le dam impulsul de a se duce catre copii. Au nevoie de acest lucru", a declarat, marti, directorul executiv al asociatiei, Catalina Florea.

In ultimul deceniu, serviciul gratuit Telefonul Copilului a preluat circa 1,7 milioane de apeluri, prin care au fost sesizate diverse forme de abuz. 8.000 dintre acestea au reprezentat reclamatii cu privire la agresiuni fizice.

Cele mai multe plangeri au provenit din nord-estul tarii, peste 20% dintre sesizari venind din Moldova.

Din centralizarea apelurilor facute la Telefonul Copilului mai rezulta ca peste 70% dintre familiile din Romania nu se bucura de o buna comunicare intre parinti si copii, iar peste 30% dintre copii sunt puternic afectati de divortul parintilor. Aceleasi statistici arata ca 38% dintre copiii care apeleaza la Telefonul Copilului sufera de tristete si singuratate, iar 19% dintre ei au probleme sentimentale.

Potrivit reprezentantilor asociatiei, cazurile de abuz fizic sunt preluate, ulterior, de autoritatile locale care se ocupa de solutionarea lor.

Citeste mai mult pe: ListaGradinite.ro

Sursa: newsin.roTrimite aceasta pagina mai departe...
Reddit! Del.icio.us! Mixx! Free and Open Source Software News Google! Live! Facebook! StumbleUpon! TwitThis
Ultima actualizare în Vineri, 14 Octombrie 2011 10:51
 

Adaugă comentariu

Mesajele de reclama ale gradinitelor vor fi sterse automat !
Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către redactori. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. De asemenea, pentru o mai bună comunicare, vă rugăm să oferiţi o adresă de mail validă. Vă mulţumim!


Codul de securitate
Actualizează

gradinita bucuresti, gradinite bucuresti
Gradinite Bucuresti
Talente de Nazdravani
gradinite bucuresti, gradinite particulare
gradinite bucuresti, gradinite particulare
gradinite bucuresti, gradinite particulare
listagradinite gradinite bucuresti

Continutul acestui site nu poate fi reprodus, integral sau partial, fara acordul scris al GradiniteBucuresti.com. Incalcarea prevederilor copyrightului este reglementata de Legea nr.8/1996. Informatiile de pe site au caracter orientativ si neoficial. Nici o raspundere nu este asumata de www.GradiniteBucuresti.com cu privire la: valabilitatea si corectitudinea informatiilor de pe site, acreditarea / abilitarea / recunoasterea institutiilor prezentate. Va rugam a verifica / contacta institutiile (sau organizatiile corespunzatoare) si alte surse corespunzatoare pentru informatii corecte si valabile.