Ultimele Comentarii

gradinite bucuresti, gradinite particulare

Sustinem

Gradinite Bucuresti
gradinite bucuresti
gradinite bucuresti
Gradinite Bucuresti
Gradinite Bucuresti
Gradinite Bucuresti
Gradinite Bucuresti, Gradinite Particulare
Strang bani pe Facebook ca sa construiasca o gradinita in sat PDF Imprimare Email
( 1 Vot )
Vineri, 14 Octombrie 2011 11:03
Gradinite Bucuresti Particulare

 

Strang bani pe Facebook ca sa construiasca o gradinita in sat
Descurajaţi de dezinteresul autorităţilor, mai mulţi părinţi din localitatea natală a lui Eminescu au apelat la Facebook, pentru a-şi rezolva problemele. Ei au făcut un cont în care le cer internauţilor să-i ajute să construiască o grădiniţă nouă. În prezent, copiii din Ipoteşti învaţă într-o clădire din chirpici chiar de pe vremea lui Mihai Eminescu.

 

Părinţii sunt disperaţi şi se tem pentru sănătatea lor. În lipsa unei reacţii din partea autorităţilor, ei au făcut o pagină de Facebook pentru a-şi face cunoscute problemele.

"Am zis că până vin banii de la UE sau din alte părţi, să pornim noi. Eu zic că în următorii 3 ani puteţi să veniţi să vedeţi rezultate", a declarat educatoarea.

Părinţii spun că nu mai pot repera vechea grădiniţă.

"Este imposibil să renovăm nişte pereţi din tăvălugi. După vacanţă au ieşit plante, au crescut plante între perete şi podea. Ne-am făcut un cont, avem prieteni în străinătate care au susţinut ideea şi, financiar, au spus că ne susţin proiectul", a explicat un părinte.

"Până strâng ei banii, terenul va fi sigur intabulat. Îmi pare foarte rău că la ora actuală nu putem să-i ajutăm din bugetul local", a declarat Dumitru Corjuc, primarul Ipoteşti.

Până acum, părinţii au primit donaţii de 1.000 de lei în conturile postate pe pagina de Facebook.

Citeste mai mult pe: GradiniteBucuresti.com

Sursa: realitatea.netTrimite aceasta pagina mai departe...
Reddit! Del.icio.us! Mixx! Free and Open Source Software News Google! Live! Facebook! StumbleUpon! TwitThis
Ultima actualizare în Vineri, 14 Octombrie 2011 11:05
 

Adaugă comentariu

Mesajele de reclama ale gradinitelor vor fi sterse automat !
Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către redactori. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. De asemenea, pentru o mai bună comunicare, vă rugăm să oferiţi o adresă de mail validă. Vă mulţumim!


Codul de securitate
Actualizează

gradinita bucuresti, gradinite bucuresti
Gradinite Bucuresti
Talente de Nazdravani
gradinite bucuresti, gradinite particulare
gradinite bucuresti, gradinite particulare
gradinite bucuresti, gradinite particulare
listagradinite gradinite bucuresti

Continutul acestui site nu poate fi reprodus, integral sau partial, fara acordul scris al GradiniteBucuresti.com. Incalcarea prevederilor copyrightului este reglementata de Legea nr.8/1996. Informatiile de pe site au caracter orientativ si neoficial. Nici o raspundere nu este asumata de www.GradiniteBucuresti.com cu privire la: valabilitatea si corectitudinea informatiilor de pe site, acreditarea / abilitarea / recunoasterea institutiilor prezentate. Va rugam a verifica / contacta institutiile (sau organizatiile corespunzatoare) si alte surse corespunzatoare pentru informatii corecte si valabile.